Pružite vašem objektu najbolje.

Radite sa nama.

Našim dugogodišnjim iskustvom i kvalitetom izvršenog posla pretvaramo korisnike u zadovoljne korisnike.

Isušivanje (odvlaživanje)

Često smo svjedoci poziva građana kad se novi parket počinje dizati, crniti ili problem plijesnivih zidova u novo useljenom prostoru (zbog nedovoljno osušenog prostora i ne provjeravanja postotka vlage s profesionalnom opremom). Takve i slične situacije zbog zanemarivanja vlage se događaju prečesto. Zbog trenutačne uštede vremena i novaca, dobiva se neusporedivo veća šteta za zdravlje i imovinu, koja se teško ispravlja. Zato postojimo mi, da sprječimo stvaranje ili proširivanje štete nstale vlagom u vašem objektu.

Sanacija poslije poplave​

Način sanacije unutarnjih zidnih površina koje su bile uništene u poplavi ovisi o vrsti i veličini štete. Poseban problem predstavljaju površine koje su dulje vrijeme bile u dodiru s vodom, zagađene lož uljem, fekalijama ili toksičnim i drugim opasnim tvarima. Postupak sanacije takvih površina je zahtjevniji. 

Dizanje topline​

Naši topovi za grijanje (plinski, dizelski i električni) jednostavni za rukovanje, ne izgaraju kisik, bez štetnih plinova, te su zbog tih prednosti ekološki prihvatljivi i pogodni za sve prostore. Opremljeni su toplinskom zaštitom od pregrijavanja, sa ugrađenim termostatom. Koriste se za zagrijavanje prostora ili kao pomoćni uređaji kako bi ubrzali isušivanje u prostorima gdje je nedovoljna temperatura, gdje nema uopće grijanja ili za potrebe zagrijavanja ili djelomičnog dogrijavanja.

Protočnosti zraka​

Današnja novogradnja, sa „debelom“ toplinskom izolacijom, dobrim prozorima (i do 3 stakla) koji brtve skoro 100%, rezulat je naše želje za smanjenjem troškova grijanja/ hlađenja kuće, stana ili sl. U svemu ovome pojavljuje se jedan problem. Dovodimo u pitanje kvalitetu zraka. Zato u ponudi imamo ventilatore raznih kapaciteta, da povećamo protočnost u vašem objektu.

Ozonska dezinfekcija

Ozon ima još jedno izuzetno praktično svojstvo: osim brine djelovanja i dezinfekcije, ozon se raspada samo na kisik (O2), koji je njegov jedini “otpad”. Dakle, ozon je ekološki najprikladnije dezinfekcijsko sredstvo. Budući da je kratkotrajan plin, mora ga se proizvesti na licu mjesta, jer se ne može skladištiti. Plin će se proširiti u sve dijelove prostorije, uključujući skrivene uglove i manje otvore, u tkanine, jastuke itd..

Kako radimo​

Preciznim mjerenjem utvrđujemo stupanj vlage u vašem objektu i nudimo individualno rješenje za svaku situaciju. Profesionalnim isušivačima vlage (odvlaživačima zraka), grijačima prostora (termogenima) i ventilatorima, omogućavamo ubrzano isušivanje novo napravljenih glazura i žbuke na zidovima, čime ubrzavamo ispunjenje vaših zadanih rokova te saniramo nastalu štetu i zaustavljamo širenje štete nastale s problemom vlage.

Sviđa vam se naša ponuda?

Pogledajte cijene najma naših aparata.

Rješenje za svakog

Našim inovativnim idejama i dugogodišnjim iskustvom pronalazimo kvalitetna i profesionalna rješenja po prihvatljivoj cijeni.

Najam aparata

Svaki uređaj za isušivanje vlage ima velike prednosti ako se koristi baš za namjenu za koju je predviđen. Upravo zbog toga nije svejedno kada treba izabrati uređaj koji će u potpunost ispuniti naše potrebe i očekivanja. Stoga nije dovoljan samo podatak o veličini prostora za isušivanje, već je važan uzrok i količina vlage. Ako niste sigurni koji odvlaživač bi bio idealan za Vaše potrebe obratite nam se, imamo jedne i druge isušivače za sve namjene. Rado ćemo Vas savjetovati prema vrsti problema, kako bi zajedno našli najbolje rješenje protiv vlage.

Započnimo s poslom odmah!

Čak do

52L/Dan*